ERVARINGEN

UW ERVARING ACHTER LATEN?

Uw naam
Website (optioneel)
Uw ervaring
 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

OBD-Tuning
26-01-2018
Gisteren is mijn bmw 325d automaat door Derk en zijn collega’s onderhanden genomen. Erg fijn bedrijf en ook open over alles wat ze doen aan je auto. Mijn auto had tijdens de eerste run op de bank 202pk en 486nm, standaard dus. Na het tunen kwamen we op de ongelooflijke getallen van 323pk en 654nm! Wat een mega verschil. De auto is een beest geworden? ?
http://Www.bijedwin.nl
OBD-Tuning
19-01-2018
Mijn golf 6 2.0 tdi onder handen laten nemen door obd tuning (storing in de wervelkleppen).Mijn eigen garage kwam er maar niet uit dus hebben ze hem na twee dagen zoeken naar Derk gebracht.Resultaat een hele andere auto rijd geweldig en een koppel niet normaal had hem in eerste instantie gelijk naar Derk moeten brengen.
OBD-Tuning
16-09-2017
Ergens in juni mijn Peugeot 5008 2.0 HDI een OBD tuning bij Derk laten doen. Eerst netjes uitgelegd wat het gaat gebeuren en dan mocht ik ook fysiek er bij zijn om alles te kunnen zien. heel angenaam om dat mee te maken.Mijn auto werd eerst uitgelezen dan op de rollenbank PK's en NM's meten en dan mijn hele software aanpassen.DAT NOEM IK TUNING OP MAAT .Mijn auto reed tijdens de vakantie met een caravan,vrouw en 4 kinderen berg op en af zonder enige probleem. Op een heling van 10% reed ik makkelijk in de 5de 100km per uur, geen een probleem.Het gaat niet altijd om de cijfers...PK's en NM's maar hoe soepel je auto rijd .Tijdens vakantie in Frankrijk kreeg mijn auto een storing in de motor en liet uitlezen door Peugeot dealer en kreeg te horen dat iets met turbo druk mis was.Ze wouden een afspraak maken om veder te ga onderzoeken en dat zou 3,4 uur werk in beslag zo nemen want er was zeker iets aan de hand met mijn auto.Ik heb snel een SMS naar Derk verstuurd met de vraag wat wijs was en hij zei gelijk als mijn auto goed rijd en alleen om deze storing gaat gewoon door te rijden en als ik terug en Nederland ben bij hem langs te komen.
Afgelopen woensdag naar hem toe gereden en alles is gefixt binnen 1/2 uur EGR kleppen softwarematige weggeschreven en de turbo werd gekalibreerd.
De auto mag weer rijden zoals het hoort.
Na deze dienst trek ik mijn portemonnee uit mijn broekzak en vraag wat moet ik betalen? Hij keek me aan vriendelijk en zegt KOST JE NIKS het is gewoon garantie.WAW!!!! Wat moet ik zeggen?Kom worden tekort.
Heel hartelijk dank Derk voor je deskundigheid en hulp!!
Je naam geef ik zeker door.
groet,
Valentino
OBD-Tuning
08-06-2017
Op 08-06-2017 heb ik mijn Polo 1.2 TDI in Sint Jansklooster bij OBD laten
tunen. Van 75 naar 104 pk en van180 naar 223 nm daarbij ook nog de EGR
klep laten wegschrijven. Na1 1/5 uur zei Derk probeer hem maar eens, nou dat heb ik gedaan met slippende wielen spoot ik weg. Wat een verschil zeg
niet normaal,wat een trekkracht in een mum van tijd reed ik 140 .
Ik was gewend om het gaspedaal helemaal in te trappen, en dan kwam hij
pas bij 1500 toeren op gang maar nu hoeft dat niet meer je raakt het gaspedaal aan en hij spuit weg. Ook de acceleratie van 80 naar 120 is maar tikken, ik zou zeggen VW golf TDI kom maar op.
Derk bedankt voor het tunen van mijn Polo
OBD-Tuning
24-05-2017
Roetfilter leeg laten maken en software aan laten passen snel klaar en goed werk vericht, ik geef deze mannen een 9
http://Odb-tuning.nl
OBD-Tuning
18-11-2016
Ik heb een BMW e92 320d coupe en heb deze laten chiptunen en de roetfilter laten vervangen door een downpipe en de EGR dicht laten zetten. De downpipe die ik zelf meegenomen had was niet helemaal pasklaar en werd door OBD nog even aangepast wat een service toppie. Daarna het gedeelte qua chiptuning 177pk 380nm en na chiptuning 217pk 448nm. Netjes een uitdraai gehad van de vermogensbank en een stukje gereden fantastisch. Kan niks anders zeggen dat ik goed geholpen bent en dat ze zeker verstand hebben van de zaken die ze doen. Prima werk OBD
OBD-Tuning
22-10-2016
Begin van deze zomer mijn 16 jaar oude, maar zeer goed onderhouden, 330d touring met handbak laten tunen. Met ruim 390K op de teller, waarvan 230K zelf gereden, had de motor zelfs nog meer vermogen dan opgeven (186pk en 412nm). Na tuning 223pk en zelfs 513nm koppel. In één woord geweldig. Dit had ik bij aanschaf gelijk moeten doen. Wat een verschil en wat een heerlijke power. En helemaal bijzonder is dat de auto ook nog zuiniger is gaan rijden. Ondertussen staat de teller op bijna 410K zonder noemenswaardige problemen. Aanrader!
OBD-Tuning
05-09-2016
Ik zat vandaag weer eens op deze site en zie tussen de revieuws dat ik in juni 2012 mijn ervaring heb achtergelaten.

Inmiddels zijn we ruim 4 jaar verder en mijn wagen staat inmiddels op 365000 km. Heb de auto destijds laten tunen bij 210000 km.
De auto rijd nog steeds als een kanon en de af fabriek turbo zit er nog op.
Dit geeft duidelijk weer dat OBD weet waar de marges zitten en deze niet overschijden.
Ik kom hier zeker weer terug mocht ik ooit een andere auto kopen.
OBD-Tuning
20-05-2016
BMW 320 D EXE naar van 184 pk naar 230 pk. Tussen de 60.000 en 70.000 km per jaar mee gereden. Na 485.000 kms nog steeds gemiddeld 1:18
OBD-Tuning
26-11-2015
Deze week mijn Audi A6 3.0 TDI laten tunen van 233PK naar 280PK
Net als mijn vorige auto (golf1.9 TDI)
wederom zeer enthousiast.
Auto reageert veel beter/sneller, rijdt lekkerder, is bij normaal gebruik zuiniger maar kan ook brullen wanneer nodig.
Fijne garage waar service en kwaliteit hoog staan maar ook gezelligheid niet ontbreekt.
OBD-Tuning
26-11-2015
Donderdag mijn golf 4 tdi laten tunen bij odb, ben via de tdi club op hun site gekomen en toen had ik er al een goed gevoel bij, eenmaal aangekomen in st jansklooster bij odb werd ik vriendelijk ontvangen met een bakje koffie.
ik kreeg een duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en mocht ook meekijken bij derk, wat die met mijn auto heeft gedaan is echt bizar, pk,s meer en een koppel niet normaal.
ik kan een ieder deze profesionele tunning zaak aanbevelen, klantvriendelijk, beleefd en een goede service, dit was mijn 2 uur duurende rit dubbel en dwars waard. derk bedankt voor het tunen van mijn auto
OBD-Tuning
26-11-2015
ik had mijn 3.0D X5 uit 2008 bij OBD al laten tunen en was super tevreden.
Na diefstal van mijn autosleutels en dus reset van autosoftware, was ik mijn "upgrade" kwijt.
Dan merk je pas wat je al die tijd hebt gehad! gauw weer laten tunen en het resultaat is fantastisch. OBD bedankt!!
OBD-Tuning
26-09-2015
Vandaag afgereisd naar Sint Jansklooster om mijn Fiat Grande Punto 1.9 Diesel (120pk) te laten tunen. Zeer vriendelijk ontvangen en het resultaat mag er ook zijn! Erg veel rijplezier nu!

Bedankt!
OBD-Tuning
12-08-2015
Vandaag mijn BMW E91 320D EDE (2011) laten tunen. Het was een zeer prettige ervaring. Vriendelijk en vooral deskundig geholpen. De auto rijdt nu heerlijk. Hij rijdt veel soepeler weg. Tuurlijk behoorlijk wat PK's en vooral koppel erbij gekregen, maar dat zijn maar getallen. De rijervaring is het belangrijkst en die is echt enorm verbeterd. Bedankt!
OBD-Tuning
07-08-2015
Beter laat dan nooit... 29 december 2014, om 8:00 uur had ik afspraak om het zgn. alles in 1 pakket uit te voeren (DPF, EGR en chippen) bij m'n Bimmer. Na een relatief lange reis, een ochtend werk was de auto klaar. De auto is opmerkelijk krachtiger (in het gehele toeren bereik) maar bovenal vele male zuiniger door deze aanpassingen (reeds +20K KM's en een APK verder...).

Top service en deskundigheid! De 266km durende reis (enkel!) was het meer dan waard. Bij een volgende auto zien jullie mij ongetwijfeld terug!
OBD-Tuning
08-04-2015
Nadat ik al eerder naar alle tevredenheid mijn BMW X5 3.0TDI had laten tunen nu terug geweest voor het laten tunen van mijn Audi S5 B8. wat een resultaat! Goede professionals en een top service voor de goede prijs. Helemaal top dus
OBD-Tuning
31-03-2015
Vanmorgen afgereisd naar st jansklooster om mijn golf 2.0tdi 110 kw laten tunen aangekomen kwam Derk naar me toe kreeg een lekker bakkie en hij ging gelijk aan de gang ongeveer anderhalf uur bezig geweest kwam hij naar me toe om te zeggen ga maar even proef rijden om een lang verhaal kort te maken beestachtig verschil niet normaal auto pakt veel sneller op en rijd heerlijk kortom een echte aanrader om bij dit bedrijf je auto te laten tunen gr Dirk Den Haag
OBD-Tuning
20-03-2015
Vandaag mijn auto laten tunen bij OBD tuning, het gaat hierbij om een vectra 1.9 CDTI met 120 pk.
We begonnen met een bakkie koffie, en er werd verteld wat er ging gebeuren.
Na een tijdje was de sofware klaar en hebben we de auto op de testbank gezet, om de standaard waarde's te kunnen meten, na de tuning weer op de testbank en de metingen gaven aan dat er nu 159pk en 370Nm in de motor zat, daarna een proefritje gemaakt, en echt werkelijk een wereld van verschil, veel meer trekkracht onder in toeren, het is nu een genot om in de auto te rijden.
Ze hebben er echt verstand van zaken

Derk Bedankt!
OBD-Tuning
28-02-2015
2 weken geleden mijn auto laten tunen. Mijn garage adviseerde om dit te laten doen via obd-tuning vanwege de goede kwaliteit die ze afleveren. Mijn Seat Leon ST 1,6 TDI ecomotive is nu van 110 pk 250 NM naar 145 pk 310 NN gegaan. Wat een verschil. Motor loopt veel soepeler, hij is stukken sneller en bovendien zuiniger geworden. Voordeel is dat je minder hoeft terug te schakelen ( vooral in de 6e versnelling erg gemakkelijk). Dus hier een erg blij persoon die met een grote glimlach in zijn auto rondrijdt?
OBD-Tuning
14-01-2014
vandaag bij OBD in sintjansklooster geweest om de compu van een 328i ews vrij te schakelen na dat er iemand mij mee heeft laten zitten en het wel ff zou doen maar, ik werd volgens deze persoon te opdringerig maar als je een auto in je garage heb die alles doet behalve draaien dan wil je hem er wel uitkijken en die persoon wenste geen verdere samenwerking met mij, door een goeie kennis aangebracht bij obd en de afspraak was gemaakt met het gevolg een zeer tevreden klant en raad een ieder die dit leest obd aan en Derk dat is een vriendelijke gast daar heb je wat aan nogmaals bedankt obd
OBD-Tuning
09-11-2012
Mijn Chevrolet Captiva diesel 150 pk VDCI automaat laten tunen. Nu 180 Pk. Het is helemaal super, had ik veel en veel eerder moeten doen, trekt veel sneller op nu! Hij is ook zuiniger geworden (zeker op de snelweg goed te merken)
OBD-Tuning
07-08-2012
Vandaag met een vriend en zijn elders getunde e91 320D bij Derk geweest.

Deze vriend was niet optimaal tevreden naar de tuning en nadat hij op de bank stond bleek de grafiek ook niet mooi liniair.

Derk heeft het e.a. gecontroleerd en zijn toverstok laten spreken. De auto loopt nu geweldig met een mooie liniaire vermogensafgifte en een bak meer koppel onderin.

Bewijst maar dat Derk weet wat hij doet.
Een echter aanrader en bedrijf met verstand van zaken.
OBD-Tuning
07-08-2012
Beste Derk,

Vanmorgen mijn Peugeot 307 2.0 HDI bij jullie laten tunen,en ik moet zeggen ik heb er net als vorige keer weer geen spijt van.
Wat een verschil met voor het tunen en nu.
Het lijkt wel of de auto 200 kilo lichter is geworden zo soepel rijdt hij weg,en de motor loopt veel mooier en is iets stiller dan daarvoor.Hopelijk verbruikt hij ook iets minder brandstof,maar de tijd zal het leren.
Alleen al het optrekken en tussendoor accelereren is al een genot.
Voor iedereen die nog twijfelt,misschien over de prijs,denk daar niet teveel over na,je krijgt er geen spijt na.
Nogmaals bedankt Derk en ook voor het vriendelijke ontvangst en uitleg.
Een zeer tevreden klant.
Klaas Oudes uit Zwartsluis.
OBD-Tuning
22-06-2012
Vandaag voor de tweede keer met mijn e91 geholpen bij OBD tuning.

Derk heeft uitzonderlijk veel verstand van zaken en neemt de moeite om liefhebbers wat uit te leggen.

Vermogen rond de 200pk voor een 320D en uit ervaring weet ik dat ik als vlotte rijder 1 km per liter zuiniger geworden ben.

Een aanrader
OBD-Tuning
05-10-2011
Langs geweest met mijn Bmw 520i e60 uit 2003. Voor een foutmelding en een tuning. De problemen werden snel gevonden en de Bmw was een dag later alweer klaar. Zeer klantvriendelijk en professioneel. (zelfs nadat ik per ongeluk schade gereden had aan de leenauto). Deze mensen weten waar ze over praten. Het is zeker een aanrader!

Groet Bert uit Wezep
OBD-Tuning
01-09-2011
Altijd al eens mijn 2.0dti willen tunen.
Na veel checken op internet,toch bij obd-tuning terecht gekomen:};]
26-08-2011 op afspraak vriendelijk onthaald.na klein 11/2uur kwam mijn dti weer voorrijden,of ik hem even wilde testen[man man man]
als ik dit eerder had geweten!!!!!
wat een koppel,hij gaat nu echt als de brandweer.
degene die nu nog twijfelen,doen echt waar geweldig.
OBD TUNING BEDANKT
OBD-Tuning
04-04-2011
Afgelopen zaterdag in allervroegte afgesproken twee collega's te halen in Elst en met z'n drieen, op advies van een van hen, naar Sint Jansklooster te gaan om mijn DS3 te laten tunen. Nog nooit gehoord van die plaats en op de kaart bleek het een aardig eindje rijden. Nu is dat met een DS3 THP op zich al niet vervelend en met in het achterhoofd dat als deze actie zou slagen, de terugweg aanmerkelijk vlotter zou gaan, vol goede moed vertrokken. Ik kan u verzekeren, deze rit is niet voor niets geweest! Wat een leuk bedrijf, wat een vakkennis en wat een vriendelijke mensen. En als toegift ook nog een enorm snelle en soepele DS3!
Derk, heel hartelijk bedankt voor je goede zorgen en het fantastische resultaat! Wat mij betreft staat de afspraak voor de volgende auto op de 23ste.

Groet,
Jan Willem
OBD-Tuning
08-03-2011
Vorige week donderdag dan eindelijk mijn X5 uit 2008 laten tunen. Van 235 naar ong. 275 pk, maar vooral het koppel is behoorlijk toegenomen. Van 520 naar ong. 590. Binnen anderhalf uur was het gebeurd. De auto rijdt nu een stuk lekkerder en het toegenomen koppel is goed te voelen. De motor pakt wat makkelijker op en rijdt soepeler. Het was dus een geslaagde middag. Jongens bedankt!
OBD-Tuning
04-03-2011
Deze week heb ik mijn Volvo S40 bij Derk laten tunen (en Jeroen van VDB Works heeft ook het een en ander aan de auto gedaan). Het gaat hier om de 1.6D uitvoering. Op zich al een redelijk zuinige motor, maar niet zo heel vlot en van de turbo merk je standaard vrij weinig.

Ik heb deze auto nog maar net en op aanraden van Derk heb ik eerst een paar weken "ongetuned" gereden, zodat het verschil beter te merken is. Na de tuning sessie kan ik niet anders zeggen dan "WOW!" . Het verschil is echt groot. 30 PK er bij en 65 extra koppel.

Over de zuinigheid voor wat betreft het brandstof gebruik, kan ik nog niet veel zeggen, want je kunt begrijpen dat het gaspedaal de eerste weken regelmatig vol naar beneden gaat!

Groeten Hans
OBD-Tuning
10-06-2010
Drie weken geleden mijn Golf 5 TDI met 105 PK laten tunen naar 135 PK en beter nog ....het koppel is enorm toegenomen en het gemiddelde verbruik omlaag !! Van 1 / 15 naar 1 / 18 dat merk je tenminste en als wel eens lekker als eerste weg wil bij verkeerslicht....als de brandweer!!
Ik vind dat de auto in zijn geheel lekkerder loopt en oppakt, dus TOP.
OBD-Tuning
07-02-2010
Altijd al eens een Auto willen laten Tunen.en Nu Gedaan ik heb een 320d uit 2003 standaard 150pk en 330 nw gemeten op de testbank van OBD tuning. na nog geen uur later 178pk en 390nw..gewoon via een computer.. onvoorstelbaar..
raad het ook iedereen aan, vriendelijk en gastvrij ontvangen.
OBD-Tuning
30-01-2010
Vanmorgen met mijn Honda Accord 2.2 tdci een bezoek gebracht aan OBD voor een krachttoertje. Wat een gezellige zaak is dat. Mooie oude foto's aan de muur en een prachtige Ferrari in de showroom.
Ik was ook nog nooit in St Jansklooster geweest dus dat was ook een ontdekking.
2 bakjes koffie gingen er prima in en daarna uitleg wat er gedaan zou gaan worden. De Telegraaf erbij gepakt en die had ik net uit toen de auto klaar was. Weer uitleg wat er precies gedaan was en daarna het spannendste: de proefrit! Nou had het een beetje gesneeuwd en de weg was beperkt glad maar het lampje van de antislipregeling bleef maar branden. Wat een verschil met een uurtje daarvoor. Na een hele redelijke rpijs afgerekend te hebben ging ik tevreden met wat kadootjes weer naar huis.
Onderweg heb ik al geconstateerd dat er niet alleen meer power beschikbaar is maar als ik het gaspedaal een beetje met rust laat dan is het brandstofverbruik ook lager geworden.
Kortom: helemaal tevreden en een aanrader voor iedereen. Heel erg bedankt voor de prettige ontvangst en behandeling.
Tegen de zomer kom ik nog eens terug met mijn Opel GT die ook wel wat extra power kan gebruiken. Wordt vervolgd dus.
OBD-Tuning
08-01-2010
Gisteren 7-1-2010 bij u geweest voor de OBD tuning van onze camper Fiat Ducato.Helaas was er geen OBD stekker aanwezig,maar dat was geen probleem.De computer werd uitgebouwd,de chip verwijderd,alles weer netjes schoon gemaakt,en de chip uitgelezen.Daarbij werden al m'n vragen rustig beantwoord.Toen de nieuwe chip werd geschreven wilde u graag even alleen zijn om u te kunnen cocentreren.Naderhand werd het allemaal weer netjes uitgelegd,wat u gedaan had.De boel weer ingebouwd,en starten+ een testrit gemaakt.Veel vlotter optrekken,eerder opschakelen(1500rpm) in de 1e-2een 3e versnelling.In de vierde gaat het ook heel goed,alleen de Fiat staat nu eenmaal bekend om z'n zwakke 5e vandaar even wat langer doorin vier.Al met al zeer tevreden.Hoe het verbruik nu is,daar kom ik na m'n vacantie op terug. Gr.Bauke

P.S. De koffie was ook goed.
OBD-Tuning
15-05-2009
Hallo derk
Nadat ik mijn vorige auto bij jou heb laten tunen. Een BMW e46 320d wat was dat een verschil zeg. Wat een vermogen had ik toen en een mooie bijkomstigheid was het verbruik dat daalde toen ook mooi. Nu mijn Seat Leon 2.0 tfsi bij jou laten tunen en weer zeer tevreden wat een verschil zeg. Na dat hij in begin al 208 pk had en na de tuning 269 pk op de bank wat een verschil. Zelfs haal ik met gemak de 260 op de teller. In een woord super. Ik kom nog weer ik wil hem nog een keer op de vermogensbank hebben. Na dat ik er nog een andere uitlaat op ga plaatsen. En het personeel is ook zeer vriendelijk dit bedrijf raad ik zeker ook anderen aan.
Mvg andre
OBD-Tuning
27-02-2009
Onze VW Jetta 1,6 FSI vanmorgen laten tunen. Prima gedaan. De auto is nog rustiger geworden en loopt soepeler. De cominghome en leavinghome functie aan laten zetten. Werkt prima, je kunt de lichtschakelaar gewoon aan laten staan.
Of ie zuiniger is geworden zal nog blijken. OBD-tuning bedankt.
OBD-Tuning
17-02-2009
Derk
In 1 woord top.Mijn v70 is nu meer auto geworden.Je kunt bij jou goed terecht,oa voor de koffie en als je wat werk meeneemt, dan kun je dat in de showroom doen.Kortom toppie.

M vr gr Henk Emmens
OBD-Tuning
08-02-2009
Beste Derk
Na goede verhalen over odb tuning heb ik mijn Volvo S60 D5 bij jullie laten tunen. Het verschil is erg goed merkbaar, het hogere koppel en het extra vermogen zorgen voor een veel soepeler rijgedrag. Hij gaat nu als een raket SUPER! Derk, bedankt voor de goede service en het mooie resultaat! Zou het zeker weer doen!!!! Gr. Leo
OBD-Tuning
29-11-2008
Thanks for the site . I found here a lot of usefull information.
OBD-Tuning
29-11-2008
Ha die Derk,
Een paar jaar geleden tunede je mijn Picasso 1.6 HDI, en ik was er zeer tevreden over. Dat dit geen toevalstreffer was bleek deze week toen ik mijn Honda CR-V 2.2 I-CDTI liet tunen. Het verschil is wederom enorm. De auto rijdt veel fijner, de zesde versnelling kan nu ook op 80km wegen goed worden gebruikt en, last but not least, de auto gebruikt echt 10% minder brandstof. Klasse gedaan en bedankt!
OBD-Tuning
29-09-2008
N wat twijfeling toch de keuze gemaakt om mijn BMW 320td te laten tunen. Ik kreeg het advies mee om dat bij OBD-tuning te laten doen. Na een goed ontvangst heeft de Beamer voor en na het tunen op de vermogensbank gestaan. Standaard hoort deze 320td 150pk/330Nm te hebben. Nu rijd ik met 175,4pk/431Nm rond.
Auto reageert veel directer op het gas en wat een koppel..... Eén woord... geweldig. Klantvriendelijkheid toppie!!

Bedankt OBD!!
OBD-Tuning
22-08-2008
Geachte heer Oldenijens.

Langs deze weg wil ik u mede delen dat het autorijden voor mij nu nog meer plezier geeft. Na dat u mijn Audi 2.5 TDI quattro heeft getunend en hij van 180 pk na ca. 210 pk is gegaan is hij niet alleen bloed snel maar ook een stuk zuiniger geworden ik kan nu ondanks dat ik het gas altijd stevig intrap ca. 100 km meer met een tank rijden dan voor heen. Super en zal dit aan al mijn kennissen doorgeven.
OBD-Tuning
22-08-2008
Vorige week heb ik mijn Opel Astra 2.0 TD gebracht om te laten tunen, en vanaf het eerste moment merkte ik dat hij veel beter rijdt. De wagen trekt sneller op en het verbruik neemt af. Ik had dit eerder gedaan, als ik dit eerder had geweten, het scheelt mij op jaarbasis een hoop brandstof. De service was trouwens ook super !! Vriendelijke groeten Nico
OBD-Tuning
22-08-2008
Ik heb mijn BMW 316i laten brengen en ik wou even laten weten dat de service bij jullie zeer goed is en professioneel verloopt. Mijn wagen rijdt nu soepeler en ik heb meer pk´s over. Fantastisch.
OBD-Tuning
22-08-2008
Na goede berichten over odb tuning heb ik mijn Volvo V70 D5 Ocean Race door Derk laten tunen. Het verschil is vooral in de eerste versnellingen goed merkbaar, het hogere koppel en de 30 pk extra zorgen voor een veel soepeler rijgedrag. Wat een verschil! Ook op hogere snelheid trekt de motor soepel door en schakelt de automaat minder snel terug. Derk, bedankt voor de goede service en het mooie resultaat!
OBD-Tuning
22-08-2008
Mijn Opel Zafira 1.9 CDTI (normaal 100 pk) loopt na tuning als een speer, mn versnelling tussen 80 en 160 km is overweldigend! Direct na tunen even een proefritje gemaakt en had de neiging om op het nummerbord te kijken of ik wel in mijn eigen auto reed, wat een verschil. Door giga koppel (330 Nm) kun je nu ook heel relax met weinig toeren in lage versnelling rijden. Zeer aan te bevelen, ook als je niet (altijd) alles uit de kast wilt! Bedankt!
OBD-Tuning
22-08-2008
😉 Mijn Touran loopt nu als de brandweer als dat nodig is. Rij ik normaal, dan is ie fors zuiniger geworden. Kortom fantastisch. Ik had ook nog wat stotterproblemen met mijn diesel, maar dat is ook opgelost door Derk. Fantastische service en prima klantvriendelijkheid. Kan het iedereen aanbevelen.
OBD-Tuning
22-08-2008
Naast dat de auto beter trekt en sneller loopt zijn we ook erg onder de indruk van de service en vriendelijkheid van het personeel.
OBD-Tuning
22-08-2008
de tuning van mijn golf die 110pk was en nu ongeveer 141pk betekend voor het trekken vaneen caravan toch een heleboel. je vergeet soms dat hij er achter hangt
geweldig en bedankt
OBD-Tuning
22-08-2008
Na het ombouwen van mijn BMW E46 320i naar een 328i werd het door vele bedrijven onmogelijk verklaard om de software draaiende te krijgen zelfs door BMW nederland zelf. Maar voor Derk van OBD-Tuning is niets onmogelijk blijkt want het is hem gelukt . Wat een service en bovendien wat een VERMOGEN Super bedankt.
😉
OBD-Tuning
22-08-2008
Als gevolg van de obd-tuning van mijn Passat 2.5 tdi (110 kw) pakt deze laag in de toeren veel sneller op en bovendien hoeft er veel minder geschakeld te worden bij een tussenacceleratie. Op de vermogensbank is een toename van 30 pk en ruim 100 Nm gemeten! Daarnaast een goede service en uitleg van wat er gedaan wordt. Prima voor elkaar!
OBD-Tuning
22-08-2008
Geachte heer Oldenijens,

Bedankt voor de gast vriendelijkeheid & de goede service, en van het verwijderen van het overtollige gewicht (een powerbox, die niet eens werkt )
Mijn auto rijdt nou super! Bij de volgende TDI weet ik u weer te vinden 😉
OBD-Tuning
22-08-2008
beste heer oldenijensontzetten bedankt voor het tunnen van mijn auto mobiel hij gaat als een spreekwoordelijke speer vriedelijke groet engelbert 🙂