OVER DIAGNOSE

OBD-Tuning beschikt over de meest uitgebreide diagnosesystemen die wij dagelijkse gebruiken bij onze werkzaamheden. Dit is een kleine greep uit de diagnose mogelijkheden. Hebt u een probleem en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan even contact met ons op, onze diagnose mogelijkheden worden dagelijks uitgebreid. De diagnosemogelijkheden met onze diagnose testers zijn vrijwel onbegrensd. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende systeemgroepen met onderliggende regeleenheden waarop een diagnose gesteld kan worden.

REGEL EENHEDEN

check MOTORMANAGEMENTcheck RADIO
check ABScheck SOUNDSYSTEEM
check AIRBAGcheck DIAGNOSE- BUSSYSTEMEN
check BAScheck CENTRALE ELECTRONICA
check INSTRUMENTATIEcheck DAK ELECTRONICA
check TRANSMISSIEREGELINGcheck STUURWIEL ELECTRONICA
check VERWARMING / AIRCOcheck ALL WHEEL ELECTRONICA
check WEGRIJDBLOKKERINGcheck CHASSIS / BESTURING
check LICHTSTURINGcheck SERVICE-INTERVAL
check BANDCONTROLESYSTEEMcheck CENTRALE MODULE COMFORT
check COMFORTcheck CENTRALE VERGRENDELING
check NIVEAUREGELINGcheck ELEKTRISCH ENERGIEMANAGEMENT
check CAN-BUSetc…
check PARKEERHULP 

AANVULLENDE INFORMATIE

Het vervangen van een defect onderdeel is niet meer dan het verrichten van een handeling, hoe veelomvattend dat soms ook kan zijn. Echter het vaststellen van het defect, en het concluderen welk onderdeel er vervangen moet worden kan vele malen gecompliceerder zijn. OBD-tuning is gespecialiseerd in het analyseren en opsporen van defecten in motorvoertuigen, in het bijzonder op het gebied van brandstofsystemen en motormanagement.

Als we de oorzaak hebben vaststellen wordt het defect gerepareerd, uiteraard na overleg met de opdrachtgever. Verder hebben wij de volgende gouden regels “vervang alleen onderdelen als uit metingen blijkt dat deze defect zijn. Dit doen wij ook voor collega bedrijven en particulieren.